Pakket solenergi
/
Gi deg selv en grønn, naturlig knallstart med 40 vitaminer, mineraler, aminosyrer o.a. i en og samme næring!
ER KROPPEN DIN ELDRE ENN DEG?

B12 (cyanokobalamin) – nødvendig for produksjon av røde blodlegemer og ny nervedannelse.


C-vitamin – viktig for immunforsvaret, fremmer sårheling, nedsetter kolesterolnivået, regulerer konstipasjon, styrker cellene.


D-vitamin – nødvendig for kroppens omsetning av kalk/fosfat, for vedlikehold av sterke knokler og tenner.


E-vitamin – en kraftig antioksidant som fremmer ungdommelig utseende ved å reduserer cellenes aldringsprosess grunnet oksidasjon.


K-vitamin – viktig for blodets koaguleringsevne og beinhelse.


Kalsium – styrker tenner og bein, elastisk muskulatur og god blodlevring.


Fosfor – bygger celler, bidrar til metabolske prosesser, danner hormoner, påvirker hjernen.


Magnesium – kroppens kanskje viktigste mineral, involvert i over 30 metabolske prosesser, fjerner overflødig kolesterol.


Jern – viktig for oksygenopptak i blod, celler og muskulatur, samt enzymproduksjon og cellehelse.


Zink – bedrer styrke og atletisk prestasjon, styrker reproduksjonsevne, bygger immunforsvar, bedrer sirkulasjonshelse, fremmer insulinsensitivitet og hindrer diabetes, er en super-antioksidant, fremmer hjernehelse, bedrer søvnkvalitet, konsentrasjonsevne og energinivå, stabiliserer humør og motvirker depresjon.


Nukleinsyrer – RNA/DNA, viktig for normal cellefornyelse.

Klorofyll – som omsetter sollys til energi, gjennom fotosyntese i grønne planter og bakterier. Forsøk har vist at denne energisyntesen også har virkning på kroppen, når lyset trenger inn i hjerne og vev. Klorofyll er plantenes «hemoglobin», som ifølge studier kan bidra til å rense blodet og ha effekt på danning av blodplater (Chlorella er usendvanlig rik på klorofyll).Aminosyrer – alle de 8 essensielle som kroppen må få fra mat, pluss 11 som kroppen også produserer selv. Aminosyrer er byggesteinene for alle proteiner (trolig så mange som 200 000 forskjellige kombinasjoner), som bokstavelig talt styrer alle prosesser i kroppen vår. Blant disse proteinene er collagen. Den største av de proteindannende, essensielle  aminosyrene er Tryptophan, som hjernen raskt forvandler til serotonin (roer sinn og bidrar til god søvn).


Omega 3 – linolsyre


A-vitaminer – nødvendig for syn, vekst, appetitt og smak.


B1 vitamin – som har betydning for nervesystemet, fordøyelsen, muskler og hjerte.


B2 vitamin (Riboflavin) – med betydning for omsetning av fett, vekst, hud, negler, hår, ømme lepper/tunge, samt syn.


B3 vitamin – som er viktig for energistoffskiftet i kroppens celler.


B5 vitamin – som fremmer omsetningen av sukker og fett. Bidrar til dannelse av signalstoff i hjernen og hormondannelse.


B6 vitamin – forebygger kramper, hud og nerveproblemer. Kreves for omsetning av proteiner og kullhydrater.


B9 vitamin – (folat) viktig for normal celledeling, dannelse av DNA, omsetning av proteiner, og fosterutvikling.
Superliv Chlorella er hel, grønn mat som inneholder mer enn 40 slike virkestoffer, pluss sporstoffer. De viktigste er….

«Isolerte tilskudd av vitaminer, mineraler, aminosyrer etc., kan være skadelig fordi vår biologiske evolusjon ikke har tilpasset kroppen til å identifisere virkestoffer enkeltvis, i motsetning til naturlig hel mat, som gjenkjennes og utnyttes i synergisk samvirke mellom ALLE antioksidantene, mineralene, aminosyrene o.a.» 

Chlorella er en grønn alge dyrket i bassenger med kildevann under subtropisk solvarme, garantert uten sprøytegifter og den reneste og mest mangfoldige «alt-i-en» næring man kjenner.Hva er Superliv Chlorella?
"Jeg har selv spist Chlorella i 15 år og Superliv Chlorella i mer enn 5 av disse. Som de fleste får jeg for lite grønt i meg. Da er Chlorella et glimrende tilskudd for å kompensere dette. At det i tillegg virker avgiftende og inneholder RNA (ungdomskilden?), er en bonus jeg gjerne tar med på kjøpet. Superliv Chlorella er et perfekt, alt-i-ett tilskudd, med høy konsentrasjon av næringsstoffer (vitaminer, mineraler, antioksidanter og aminosyrer), og jeg anbefaler ofte dette til mine pasienter." 
Wenche Bjørnsund, Sortland Naturmedisinske Institutt Homeopat MNHL, 
Akupunktør NAFO, Utdanning i kost, ernæring og ortomolekylær medisin.
"Etter ca 2 uker merket jeg at jeg ble mer "våken", jeg klarte å jobbe lengre før jeg ble sliten. Både i jobbutprøving og hjemme, og samtidig opplevde jeg at konsentrasjonen var steget noen hakk. Jeg merket etterhvert som ukene gikk at jeg hadde mere å gi, det var akkurat som om det var satt inn nye batteri i kroppen min, og disse varte lengre enn de jeg hadde før. Dagene ble fylt ev mere aktivitet, og mindre tid trengtes til hvile. Det var en fantastisk og etterlengtet opplevelse. Nå har jeg brukt algene i litt over 2 mnd, og kjenner at de gir meg mer overskudd og energi. Noen dager kan jeg oppleve at det henger igjen av utmattelse og migrene, men det er sjeldnere og da kan jeg glede meg mer til hver dag. Det kjennes ikke ut som jeg kun eksisterer fra dag til dag lengre. Nå føler jeg at jeg kan LEVE dagene også." 
Veslemøy Sandvik
Nå føler jeg at jeg kan LEVE dagene også!
/
"Etter 21 år i trygdeetaten møtte jeg på slutten av nittitallet ”veggen” og ble mer eller mindre sengeliggende i flere måneder, uten at jeg fikk stilt diagnosen ME av legen. Under et opphold på Tonsåsen helseheim i Valdres, fikk jeg blant annet påvist glutenintoleranse. Etter å ha levd på glutenfri kost en tid, følte jeg meg såpass frisk at jeg ønsket å prøve meg i arbeidslivet igjen. Jeg kunne ikke gå tilbake til mitt tidligere yrke og høsten 2001 startet jeg på sykepleieutdanning. 

Som nyutdannet sykepleier i 2004, begynte jeg i full stilling ved lokalsykehuset. Våren 2005 bestemte jeg meg for å redusere til 50 prosent stilling og tok en del ekstravakter i tillegg. Fra høsten 2007 arbeidet jeg igjen i full stilling inntil jeg sommeren 2009 gikk på en ny smell. Stoffskifteprøvene viste seg å være for høye og jeg hadde ikke energi til noe som helst. Ved å regulere medisinen ble prøvene igjen tilnærmet normale, uten at energinivået bedret seg. 
Gikk på aktiv sykemelding en periode før jeg fra nyttår startet i halv stilling igjen. Etter et par måneder følte jeg meg så sliten at jeg igjen ble sykemeldt. Bare det å stå opp virket nesten umulig. 

I slutten av juni 2010 fikk jeg tilbud fra min terapeut om å delta i en testgruppe for ME pasienter, hvor vi skulle ta 20 mg Chlorella tabletter og 10 mg Spirulina pr dag. Dette i regi av Besteffekt. Min første reaksjon på dette var at magen begynte å fungere normalt, og allerede etter knapt to uker hadde jeg fått så mye energi at jeg kunne gå tilbake til jobben. Jeg har alltid vært glad i å gå på tur i fjellet, men dette hadde jeg ikke maktet på lange tider. 

I månedsskiftet juli/august hadde jeg igjen fått så mye energi at den første fjellturen kunne gjennomføres. Etter å ha gått i to timer med tung oppakning og var blitt installert i hytta, kunne jeg ta fram fiskestanga og prøve fiskelykken. Det var en utrolig deilig følelse å kunne bli ordentlig sliten i kroppen uten å bli utmattet. Da kveldsmaten var unnagjort og mannen min ønsket å ta kveld, dro jeg fram Yatzyen. Kommentaren jeg da fikk var at uansett hva jeg gjorde, så måtte jeg ikke slutte å ta det grønne pulveret, for nå følte han at han også hadde fått tilbake turkameraten sin.

I mitt yrke som sykepleier, med min erfaring med naturmedisin, ser jeg verdien av at skolemedisin og naturmedisin forenes i langt større grad enn i dag. Men jeg innser også at det kan ta tid før denne nytenkningen blir en realitet. " 

Anne-Rita Wessel
Etter knapt to uker hadde jeg fått så mye energi at jeg kunne gå tilbake til jobben
/
"Siden jeg begynte med vitalisert vann og blågrønn-alger har formen vært mye jevnere og bedre, energien holder hele dagen.Jeg har blågrønn-alger og vitalisert vann stående på kontoret hvis jeg skulle trenge påfyll, og koker kaffe, te og suppe av dette vannet. Doseringen av chlorella og spirulina har vært litt forskjellig, prøver å justere etter hva kroppen forteller meg, og det fungerer fint. I perioder med svak fordøyelse har jeg så å si bare inntatt alger, fire-fem ganger daglig….I min familie er det mange ungdommer, og nå har flere av dem også begynt med alger. De syns det virker overraskende godt på formen under og etter helgens strabaser, for eksempel...Jeg kan gladelig anbefale blågrønn-alger og vitalisert vann! " 
Britta Schmedling
Siden jeg begynte med vitalisert blågrønn-alger har formen vært mye jevnere og bedre, energien holder hele dagen
/
"Jeg har brukt Sun Chlorella i snart 3 år, og Superliv Chlorella og Spirulina siden begynnelsen av 2010. Den rimelige prisen (uten merkbar kvalitetsforskjell), ga mulighet til å øke dosen, med tanke på bedre effekt. Etter økning til 40-60 tabletter Chlorella, samt ca. 5 g. Spirulina daglig, forsvant soppen jeg hadde vært plaget med på tommelfingerneglen. Nattesøvnen har blitt bedre, og jeg føler meg langt roligere. Hadde jeg visst hva sunn ernæring var i min ungdomstid, hadde jeg vært spart for mye! Som ung og uvitende, med store konsentrasjonsproblemer, begynte jeg å stimulere meg på alkohol og narkotika. Denne supermaten har, for første gang, så langt jeg kan erindre, gjort det mulig å holde på en tanke, konsentrere meg om mine gjøremål, samt gitt meg ro i kroppen, og stabilt humør. " 
Roger Njerve
Hadde jeg visst hva sunn ernæring var i min ungdomstid, hadde jeg vært spart for mye!
/
Ingen unødvendige mellomledd, og salg kun via nett - direkte til sluttbruker, gjør det mulig å gi deg markedets beste kvalitet – til den laveste prisen i Norge!

Eksempelvis har vi dokumentasjon fra landets fremste ekspertise på grønne alger, på at det ikke er kvalitetsforskjell mellom Superliv Chlorella, og Sun Chlorella, som koster mer enn 4 ganger så mye, og kommer fra samme primærkilde. Finner du samme topp kvalitet Chlorella billigere i Norge, refunderer vi mellomlegget!

Garantien gjelder vanlig abonnementspris og gjelder ikke ved velkomsttilbud fra andre leverandører.
PRISGARANTI
Det eneste vi har utelatt fra Chlorella er den latterlige høye prisen
Superlivs Trippelgaranti
Superliv Chlorella har en kvalitet som minst er likeverdig med de dyreste merkene du finner i helsekosthandelen.

Chlorella er naturlig, hel mat, og har derfor naturlige variasjoner i næringsinnhold, avhengig av dyrker, årstid og leverandør. Vi, som de andre ledende merkene, kjøper fra verdens eldste og største dyrker av Chlorella. 

Så - skal du først velge, hvorfor ikke ta den billigste. Å velge Superliv er både bra for helsen og lommeboken! Vi garanterer at kvaliteten på vår Chlorella er minst like bra som noe annet du finner i markedet. Hvis ikke får du pengene tilbake.
KVALITETSGARANTI
Ingen bindingstid - Du kan endre, hoppe over leveringen, eller si opp abonnementet ditt når som helst

Vårt abonnement gjør at du får riktig mengde av produktene rett hjem til riktig tid. Det er 100% fleksibelt. Vi har ingen bindingstid. Du kan når som helst endre levering, eller si opp abonnementet. Bare send oss en sms, epost, et brev, eller ring oss, så tar vi hånd om endringen/oppsigelsen med en gang.
FLEKSIBILITETSGARANTI
I denne boken forklarer Mike Adams hvorfor supermaten chlorella og spirulina er mer enn et vanlig kosttilskudd, som kun tilfører deg vitaminer og mineraler. Han går mye lenger enn noen helsekostleverandør har lov til å gjøre fordi han er en uavhengig skribent som ikke selger hverken chlorella eller spirulina. Les om hvorfor denne supermat kalles "den perfekte mat" for menneskekroppen.
Ekstra bonus - Tilgang til e-boken: "Superfoods For Optimum Health: Chlorella and Spirulina" av Mike Adams
Vårt kampanjetilbud er rettet kun til deg som ikke har prøvd våre supermattilskudd før. 

Det tilkommer kr. 49,- i ekspedisjonsgebyr for første forsendelse. Da registrer vi deg som abonnent.

Imidlertid kan du når som helst stoppe videre forsendelser, ved å varsle oss per telefon eller e-post. 

Ved bestilling anbefaler vi deg å lese våre betingelser nøye, og minner om at du på kort varsel også kan hoppe over, eller endre frekvens mellom hver tilsendelse slik det passer deg.

Ved å fylle ut og sende inn skjemaet aksepterer du samtidig betingelsene for abonnementet som står beskrevet nedenfor...Send "superliv 11" til 2030 eller benytt skjemaet nedenfor
Du får faktura i posten sammen med forsendelsen.
Bestill nå - Null risiko med vår trippelgaranti
Alle felt er påkrevd. Ved å sende inn skjema aksepterer 
jeg gjeldende abonnementsbetingelser og vilkår
HUSK: Faktura er vedlagt pakken. 

NB! Angrefrist gjelder KUN første (uåpnede) pakke. Returer som ikke omfattes av angrefrist kan dessverre ikke krediteres, dersom de ikke er avtalt på forhånd. 

Tilbud om prøvepakke til halv pris kan kun benyttes 1 gang til samme person, hushold, eller leveringsadresse, med mindre annet avtales.
Ved bestilling av "Kampanjetilbud" får du tilsendt prøvepakke for 90 dagers anbefalt forbruk, til halv pris, med tillegg av kr. 49 i ekspedisjonskostnader. Da vil du automatisk få tilsendt ny pakke hver 90. dag, men kan når som helst varsle stans per telefon, e-post eller annen måte innen 60 dager fra fakturadato for siste forsendelse, eller senest 10 dager før ny.

Som abonnent kan du når som helst be om pause, endre leveringsfrekvens eller forfallsdato, ved å ringe vår kundetelefon eller sende oss en e-post,  
Abonnementsbetingelser
Postboks 38, 2907 Leira i Valdres
Telefon: 815 00 595 (mandag - fredag kl. 08:30 - 16:00)
Kontakt oss